افغانستان برای مقابله با بحران غذایی نیازمند اقدامات فوری است

به گزارش ایراف، بانک جهانی در مطلبی که اخیرا در وبسایت این نهاد منتشر شده، تصریح می‌کند که علاوه بر کمک‌های اضطراری، باید در پروژه‌های بلندمدت و پایدار نیز سرمایه‌گذاری صورت بگیرد.

بر اساس تخمین بانک جهانی، ۱۱.۶ میلیون نفر از شهروندان افغانستان، که شامل ۲۵ درصد از جمعیت کشور می‌شود، با بحران غذایی دست و پنجه نرم می‌کنند.

بانک جهانی همچنین وجود خشکسالی‌های شدید و سیلاب‌های ویرانگر را عامل اصلی آسیب‌رسانی به محصولات زراعی در این کشور دانسته که زنجیره تأمین مواد غذایی را مختل ساخته است.

در همین حال، با مختل شدن زنجیره تأمین مواد غذایی به دلیل تغییرات اقلیمی، بهای مواد اولیه و مورد نیاز مردم نیز در کشور افزایش یافته است.

این در حالی است که شبکه سیستم هشدار اولیه قحطی (FEWS NET) از زیان‌های ناشی از تغییرات اقلیمی در افغانستان ابراز نگرانی کرده است. این شبکه در گزارشی نظارت فصلی افغانستان که در ۴ آبان منتشر شد، گفت: «در صورت ادامه شرایط نامطلوب بارندگی تا بهار ۱۴۰۴، محصول گندم در این کشور تحت تأثیر منفی قرار خواهد گرفت.»

و همچنین در این گزارش آمده که زمستان ۱۴۰۲ و بهار ۱۴۰۳ در افغانستان با بارندگی کمتر از حد متوسط و دمای بالاتر از حد معمول همراه خواهد بود.

پیشنهاد:   افزایش قیمت مواد غذایی در افغانستان
لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=45293
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x