به گزارش ایراف، هادی رمضانی، رئیس جمعیت هلال احمر تایباد اظهار کرد که این تعداد افراد آموزش دیده نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ۱۸ درصد افزایش داشته است.

رمضانی این اقدام را انسان دوستانه عنوان کرده و افزود: روزانه  ۳۳ کلاس آموزشی در مرز رسمی دوغارون برگزار می شود.

آموزش تشخیص انواع مین و گلوله های منفجر نشده، نحوه برخورد با مصدومان، آشنایی با رنگ ها، تابلوها و محل های مین‌گذاری از مهمترین آموزش ها به مهاجران افغانستانی در این مرکز است.

رئیس جمعیت هلال احمر تایباد با اشاره به اینکه روزانه هشت مربی ایرانی و افغانستانی این کلاس‌های آموزشی را برگزار می کنند گفت: مرکز آموزش‌های پیش آگاهی از خطرات مین در مرز دوغارون از سال ۱۳۸۴ فعالیت خود را در مرز دوغارون آغاز کرده است.

رمضانی پیشتر گفته بود که مرز دوغارون از مهمترین مرزهای خروجی برای اتباع کشور افغانستان به شمار می رود و ساختمان مرکز آموزش های پیش آگاهی از خطرات مین و مواد منفجر نشده که استاندارد و معیارهای لازم را داشته باشد و بتوان خدمات بیشتری را ارائه کرد در این گذرگاه ضروری است و نگاه ویژه سازمان‌های جهانی را می طلبد.

گفتنی است افغانستان یکی از آلوده ترین کشورها از نظر وجود مین ها و مواد منفجر نشده از جنگهای گذشته است و روزانه شمار زیادی از شهروندان این کشور به خصوص کودکان، قربانی می شوند.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=39388

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *