طالبان: در زمینه ایجاد اشتغال برای مهاجران بازگشته به افغانستان «تلاش می‌کنیم»

به گزارش ایراف، بربنیاد خبرنامه دفتر معاونت اداری نخست‌وزیر طالبان، عبدالسلام حنفی، یک‌شنبه (۵ مردادماه) در دیدار با جعفر مهدوی، فعال سیاسی طرفدار طالبان، اظهار داشت که حکومت طالبان با تمام توان در خدمت مهاجران بازگشتی به افغانستان است. وی تأکید کرد که تلاش‌های گسترده‌ای برای فراهم‌سازی زمینه‌های اشتغال و کار برای این مهاجران در جریان است.

حنفی افزود: «برگشت‌کنندگان به کشور دارای توانایی‌ها و ظرفیت‌های فراوانی هستند و باید از این مهارت‌ها در راستای ترقی و بازسازی افغانستان استفاده شود.»

او از مقامات مربوطه خواست تا با برنامه‌ریزی دقیق، فرصت‌های شغلی و امکانات لازم را برای ادغام مجدد این افراد در جامعه فراهم کنند.

حنفی در این دیدار همچنین بر تعهد حکومت طالبان به همکاری با نهادهای بین‌المللی برای مدیریت این بحران تأکید کرد و خواستار حمایت مالی و بشردوستانه بیشتر از جامعه جهانی شد.

از سویی هم، جعفر مهدوی، از تأمین امنیت سراسری ابراز خرسندی کرد و همکاری شهروندان با طالبان را در تقویت و پایداری ثبات و آرامش در افغانستان مهم خوانده است.

وی افزود:«با وجود اخراج گسترده افغان‌ها از کشورهای همسایه، امارت اسلامی توانسته موضوع مهاجران را به خوبی مدیریت کند که این نشان دهنده توانایی و مهربانی مسئولان نسبت به افغان‌ها است.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که از ابتدای سال ۲۰۲۵، بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان بازگشته‌اند. موج بازگشت مهاجران چالش‌های بزرگی مانند کمبود سرپناه، خدمات بهداشتی و فرصت‌های شغلی را در مناطق مرزی مانند هرات و نیمروز ایجاد کرده است.

دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان(یوناما)، پیش‌تر هشدار داده بود که نبود ظرفیت کافی برای ادغام این مهاجران می‌تواند به بحران انسانی منجر شود.

پیشنهاد:  طالبان برای اصلاح موی سر مردان نشست برگزار کردند

چالش‌های موجود مانند فقر گسترده، بیکاری و محدودیت‌های طالبان علیه زنان، ادغام بازگشت‌کنندگان را با دشواری‌های جدی مواجه کرده است.


بیشتر بخوانید:

قیمت افغانی به تومان و دلار امروز دوشنبه (ششم مردادماه ۱۴۰۴)

طرح سه‌گانه ایران برای اتصال ریلی به افغانستان، ترکیه و ترکمنستان

انتقاد تند سازمان اطلاعات ازبکستان از پاکستان و تاجیکستان: خاک شما محل آموزش داعش است

بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر افغان در ۷ ماه گذشته

جریان مهاجرستیز و تهدید مفهوم تمدنی ایران

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=73550
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x