رئیس کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان وارد کابل شد

به گزارش ایراف، بر اساس خبرنامه این وزارتخانه، فیلیپو گراندی صبح امروز (شنبه، ۲۸ تیرماه) وارد افغانستان شد و در فرودگاه کابل از سوی کلیم‌الرحمان فانی، معاون مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و بازگشت‌کنندگان طالبان، مورد استقبال قرار گرفت.

خبرنامه افزود، فانی سفر گراندی به افغانستان را قابل ستایش خواند و گفت که رسیدگی به مشکلات مهاجرین، مسئولیتی مشترک برای همگان است.

او افزود: بازگشت‌کنندگان علاوه بر کمک‌های اضطراری، به خدماتی در زمینه مسکن، آموزش و بهداشت نیاز دارند.

فانی ابراز امیدواری کرد که این سفر گراندی، در ادغام پایدار مهاجرین بازگشته و جلب کمک‌ها برای آنان نقش مثبتی ایفا خواهد کرد.

براساس خبرنامه، رئیس کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان گفت: هدف از سفرش به کابل، دیدار با مسئولان طالبان و مردم افغانستان است تا به وضعیت مهاجرین بازگشته رسیدگی شده و راه‌حل‌های مشترکی برای آن جست‌وجو شود.

او اخراج جمعی مهاجرین افغان از کشورهای همسایه را یک چالش خواند و افزود: اگرچه جامعه جهانی با بحران مالی مواجه است، اما کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (UNHCR) به تلاش‌ها و کمک‌های خود مانند گذشته ادامه خواهد داد.

قرار است این مقام سازمان ملل متحد علاوه بر دیدارها در کابل، به ولایت هرات نیز سفر کند و از نزدیک وضعیت خانواده‌های بازگشته را مورد ارزیابی قرار دهد.

رئیس کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در حالی به افغانستان سفر می‌کند که اخیرا این کشور با موج عظیم بازگشت مهاجران مواجه است.

نماینده کمیساریای عالی پناهندگان در افغانستان، پیش از این در گزارشی اعلام کرده بود که از سپتامبر ۲۰۲۳ تا اواخر مه ۲۰۲۵ حدود سه میلیون افغان به کشورشان بازگشته‌اند که بیشتر آنها به‌طور اجباری از پاکستان و ایران اخراج شده‌اند.

پیشنهاد:  ادامه چالش‌های تجارت افغانستان با پاکستان | توقف بیش از ۱۲۰۰ کامیون بازرگانی در بندر کراچی

عرفات جمال هشدار داده بود: «بازگشت‌کنندگان افغان به میهنی بازمی‌گردند که به‌شدت برای پذیرش آنها آماده نیست.»

گفتنی است که این دومین سفر رئیس کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان به افغانستانِ تحت حاکمیت طالبان است.

او پیش از این، در سال ۱۴۰۰ در راس هیئتی برای ارزیابی وضعیت انسانی در افغانستان و همچنین دیدار با مقام‌های طالبان به کابل سفر کرده بود.


بیشتر بخوانید:

طالبان: ۴ دهه خدمات ایران به مهاجران را نادیده نمی‌‌گیریم

اروپا علیه مهاجرت؛ توافق ۶ کشور اروپایی بر اخراج مهاجران افغان و سوری

۹ توصیه انجمن دوستی ایران و افغانستان درباره روند بازگشت مهاجران افغانستانی

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=72173
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x