به گزارش ایراف به نقل از نشنال اینترست، مراکز اطلاعات رزمی دریایی، برجهای کنترل ترافیک هوایی بینالمللی، پستهای فرماندهی مستقر در میدان و مانیتورهای بخش مراقبتهای ویژه مراکز تروما، همگی به پنلهای نمایشگر وابسته هستند که بسیاری از آنها ساخت چین یا از منابع چینی تهیه میشوند.
با توجه به اینکه چین اکنون بیش از ۷۰ درصد پنلهای نمایشگر جهان را تولید میکند و در تولید OLED (دیودهای ساطعکننده نور ارگانیک) پیشرو است، یک صنعت ۱۸۲ میلیارد دلاری – که پیشبینی میشود تا سال ۲۰۳۴ دو برابر شود – را در تنگنا قرار داده و قیمت پنلها را آنقدر پایین آورده است که هیچ رقیب آمریکایی یا متحدی نمیتواند به طور مؤثر وارد بازار شود.
صنعت نمایشگر چین از نظر ارزش تولید در سطح صنعت، نه بخاطر «یارانهها»، بلکه به این دلیل که شرکتهای چینی از طریق نوآوریهای خودکفا و پیشرفت مداوم، در یک بازار رقابتی گام به گام رشد کردهاند و از صفر به مقام اول جهانی تبدیل شدهاند.
اگر چین هرگونه مزایای نسبی دارد بخاطر عواملی مثل بازار گسترده، قابلیتهای پشتیبانی زنجیره صنعتی قدرتمند و ظهور مجموعهای از برندهای لوازم برقی مصرفی است که در کنار هم یک پایه قوی برای رشد صنعت نمایشگر چین ایجاد کردهاند.
حجم تحقیق و توسعه (R&D) شرکتهای چینی برتر در بخش «فناوری و سختافزار و تجهیزات الکتریکی» طی ۱۰ سال گذشته ۶۴۶ درصد رشد کرده، در حالی که این شاخص برای شرکتهای آمریکایی ۶۷ درصد بوده است.
بیشتر بخوانید:
ادعای حضور نظامی چین در بگرام: واقعیت یا توهم؟
اجلاس شانگهای؛ دیدار وزرای خارجه کشورهای عضو با رئیس جمهور چین