اجلاس بین‌المللی صلح غزه در کلمبیا برگزار می شود

به گزارش ایراف، کلمبیا میزبان نشستی بین‌المللی با حضور مقامات ۳۰ کشور جهان برای یافتن راه‌حلی جهت توقف جنگ در غزه خواهد بود. این نشست که در بوگوتا، پایتخت کلمبیا برگزار می‌شود، با هدف دستیابی به راهکاری قانونی و مورد اجماع جهانی برای پایان دادن به جنگ در غزه و اشغال غیرقانونی کرانه باختری تشکیل شده است.

بر اساس بیانیه دولت کلمبیا، این جلسه توسط گروه لاهه و به ریاست مشترک کلمبیا و آفریقای جنوبی سازماندهی شده است. این نشست در پاسخ به «نقض فزاینده قوانین بین‌المللی در فلسطین، از جمله جنایت نسل‌کشی» برگزار می‌شود. فرانچسکا آلبانزه، گزارشگر ویژه سازمان ملل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین که اخیراً از سوی آمریکا تحریم شده است، ریاست این جلسه را بر عهده خواهد داشت.

آلبانزه در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: «بالاخره در بوگوتا، در کنار کشورهایی هستیم که متعهد به پایان دادن به قتل عام در غزه، بدون لفاظی و بازگرداندن سیاست به محدوده قوانین بین‌المللی هستند.» این نشست بین‌المللی نشان‌دهنده تلاش جامعه جهانی برای یافتن راه‌حلی پایدار و عادلانه برای بحران انسانی در غزه است.

بر اساس آخرین گزارش‌های سازمان ملل، بیش از ۳۸ هزار فلسطینی در غزه کشته شده‌اند که ۷۰ درصد آنان زنان و کودکان بوده‌اند. کلمبیا و آفریقای جنوبی با استناد به این آمار، اقدامات اسرائیل را «نسل‌کشی» خوانده و خواهان محاکمه در دادگاه لاهه شده‌اند.

در پی ادامه درگیری‌های غزه، آمار تلفات غیرنظامیان به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است. سازمان ملل متحد اعلام کرده که از آغاز جنگ، دستکم ۳۸ هزار فلسطینی جان خود را از دست داده‌اند که اکثریت قریب به اتفاق آنان را غیرنظامیان تشکیل می‌دهند.

پیشنهاد:  عطامحمد نور در پیامی پیروزی غرورآفرین ایران را تبریک گفت

گوستاوو پترو، رئیس‌جمهور کلمبیا، با اشاره به بمباران بیمارستان‌ها و مدارس، تأکید کرد: «هدف قرار دادن سیستماتیک غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی، مصداق بارز نسل‌کشی است.»

آفریقای جنوبی که پیشتر پرونده‌ای را به دیوان بین‌المللی دادگستری تقدیم کرده، از ارائه مدارک جدید درباره محرومیت عمدی فلسطینیان از آب و غذا خبر داد.

بر اساس گزارش‌ها،۶۰ درصد بیمارستان‌های غزه کاملاً تخریب شده‌اند، ۵۰۰ هزار نفر با خطر قحطی فوری روبرو هستند و ۹۰ درصد جمعیت غزه آواره شده‌اند.

دیوان لاهه در حکم موقت خود در ژانویه ۲۰۲۴، احتمال وقوع نسل‌کشی را محتمل دانسته است. این در حالی است که ۱۳۰ کشور عضو سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری شده‌اند.


بیشتر بخوانید:

رویترز: تلاش‌ها برای آتش‌بس غزه به بن‌بست خورده است

جنگ ۱۲ روزه؛ اعتراف رسانه اسرائیلی به تلفات سنگین و خسارات میلیاردی

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=71654
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x