طالبان خواستار کمک جهان به مبارزه با مواد مخدر در افغانستان شد

به گزارش ایراف، بر اساس خبرنامه وزارت کشور طالبان، ‏عبدالحق همکار معاون مبارزه با مواد مخدر این وزارتخانه، با بومتیانس رئیس بخش عملیاتی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد (UNODC) و پولیک اوک سری رئیس این دفتر در افغانستان، در وین دیدار کرد.

در این دیدار، همکار، از همکاری‌های دوامدار UNODC در زمینه مبارزه با مواد مخدر قدردانی کرد و آخرین فعالیت‌های معاونت مبارزه با مواد مخدر وزارت کشور طالبان را با نمایندگان سازمان ملل در میان گذاشت.

‏او، از این نهاد خواست تا حمایت‌های خود را در بخش کشت جایگزین و درمان معتادان افغانستان افزایش دهد.

در خبرنامه آمده: در این نشست، نمایندگان بخش مبارزه با مواد مخدر ملل متحد، وعده داد که همکاری‌های خود را در زمینه یادشده، ادامه دهند.

‏آنان همچنین وعده همکاری در زمینه کمک به کشاورزان و حمایت از معتادان افغانستان را نیز دادند.

این در حالی است که در ۶ خردادماه نیز عبدالحق همکار، در دیدار با پولیک اوک سری، رئیس دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد(UNODC)، گفت که ارائه جایگزین‌های اقتصادی برای کشاورزان می‌تواند نقش مؤثری در کاهش فقر و جلوگیری از بازگشت به کشت مواد مخدر داشته باشد.

همکار اعلام کرد که با ممنوع شدن کشت خشخاش و افزایش نظارت بر قاچاق مواد مخدر، کشاورزان در افغانستان برای تأمین زندگی خود به حمایت در زمینه کشت‌های جایگزین نیاز فوری دارند.

براساس خبرنامه رسمی وزارت کشور طالبان؛ اوک سری، نیز از تلاش‌های طالبان در راستای مبارزه با مواد مخدر و درمان معتادان حمایت و تأکید کرده بود که این اقدامات در نشست‌های سازمان ملل متحد بازتاب خواهد یافت.

پیشنهاد:  نگاهی به راهبرد طالبان در مقابل سلفیت

او همچنین گفته بود که سازمان ملل آماده است در راستای درمان افراد معتاد و گسترش برنامه‌های کشت جایگزین در افغانستان، همکاری‌های لازم را انجام دهد.

پس از حاکمیت دوباره طالبان در افغانستان کشت مواد مخدر در این کشور، در پی صدور فرمان رهبر این گروه ممنوع شده اما آمارهای بین‌المللی از رشد قابل توجه مواد مخدر صنعتی در این کشور خبر می‌هند.


بیشتر بخوانید:

طالبان: عملکرد جهان در زمینه مبارزه با مواد مخدر ضعیف و مشکوک است

از بلخ به لندن؛ نخستین محموله مواد شوینده صادراتی افغانستان به اروپا

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=71256
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x