به گزارش ایراف به نقل از رسانههای آلمانی این طرح امروز چهارشنبه، ۷ خرداد در نشست هفتهگی هیئت دولت آلمان ارائه شده است.
این طرح بخشی از توافق احزاب ائتلاف حاکم آلمان است که بر اساس آن، پناهجویانی که تنها از «حفاظت موقت» برخوردارند، به مدت دو سال از حق آوردن اعضای خانواده خود به آلمان محروم خواهند بود، مگر در موارد خاص انسانی.
الکساندر دبرینت، وزیر کشور و عضو حزب سوسیال مسیحی بایرن در گفتوگو با روزنامه بیلد گفت: «تاکنون ماهانه به طور میانگین اجازه ورود به هزار نفر برای پیوستن خانوادگی داده میشد. این روند اکنون متوقف میشود.»
او افزود: «باید عوامل جذب مهاجرت به آلمان را بهطور مشخص کاهش دهیم. با این اقدام، نشان خواهیم داد که سیاست مهاجرتی آلمان تغییر کرده است.»
آلمان طی سالهای گذشته بیش از هر کشور اروپایی دیگر پذیرای پناهجویان بوده است.
پیش از این نیز در فاصله بین ماه مارس ۲۰۱۶ تا ژوئیه ۲۰۱۸، روند پیوستن خانوادهها برای پناهجویانی که وضعیت رسمی پناهندگی نداشتند، به تعلیق درآمده بود.
آن تصمیم توسط ائتلاف وقت، شامل اتحادیه مسیحی و حزب سوسیال دموکرات اتخاذ شد؛ ترکیبی که اکنون نیز دولت را در دست دارد و با صدراعظمی فریدریش مرتس اداره میشود.
از ماه اوت ۲۰۱۸، ورود هزار نفر در ماه برای پیوستن خانوادگی به آلمان مجاز شد؛ اما اکنون به نظر میرسد دولت فعلی میخواهد این مسیر را دوباره مسدود کند.
این در حالی است که طبق توافق ائتلاف پیشین موسوم به «ائتلاف چراغ راهنمایی» شامل حزب سوسیال دموکرات، حزب سبز و حزب دموکرات آزاد به رهبری اولاف شولتس، قرار بود محدودیتها در این زمینه برداشته شود؛ اما این وعده هرگز اجرا نشد.
بیش از ۳۰ سازمان غیردولتی از دولت آلمان خواستهاند که از برنامه خود برای محدود کردن پیوستن خانوادههای پناهجویان صرفنظر کرده و در عوض این روند را تسهیل کند.