به گزارش ایراف، شیرباز کمینزاده، رئيس اتاق صنایع و معادن طالبان این موضوع را در چهارمین نمایشگاه ملی و بینالمللی هفته صنعت در کابل اعلام و ادعا کرد که صنعت این کشور در حال حاضر «رشد چشمگیری» داشته است.
گفتنی است که نمایشگاه ملی و بینالمللی هفته صنعت تحت رهبری وزارت صنعت و تجارت طالبان امروز سهشنبه، ۶ خرداد، در کابل گشایش یافت.
این در حالی است که بر اساس گزارشهای سازمانهای جهانی، قدرت خرید شهروندان افغانستان پس از برگشت حاکمیت دوباره طالبان، به مراتب کاهش یافته است.
در این میان شماری از شهروندان افغانستان میگویند که آنان به دلیل فقر و تنگدستی توان خریدهای ضروری خود را ندارند و ناگزیرند که شرایط کنونی را با حداقل امکانات سپری کنند.
از طرفی هم، این شهروندان تأکید میکنند که با بازگشت حاکمیت طالبان، فرصتهای شغلی برای آنها بیش از پیش محدود شده و طالبان نیز در ادارههای تحت مدیریت خود، افراد خود را به کار میگمارند.
شماری از آنان میافزایند که در یک شبانه روز به سختی میتوانند که وعده غذایی را برای اعضای خانواده خود تامین کنند.
با این حال پیش از این محمد نعیم، معاون مالی و اداری وزارت خارجه طالبان در دیدارش با شماری از مسئولان کارخانههای صنعتی این کشور گفت که در حال حاضر ۳۸ اتاق صنعتی و بیش از ۶ هزار کارخانه در سراسر کشور فعالیت دارند.
او مدعی است که این کارخانهها به طور مستقیم و غیر مستقیم «زمینه اشتغال برای میلیونها تن» را در افغانستان فراهم کرده است.