مذاکرات دولت ترامپ برای کوچ اجباری ساکنان غزه به لیبی

به گزارش ایراف، روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم شب گذشته (جمعه، ۲۶ اردیبهشت) از طرح جدید آمریکا برای کوچ اجباری یک میلیون فلسطینی از نوار غزه به کشور لیبی خبر داد.

بر اساس این گزارش، دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مدت‌هاست که بر این طرح متمرکز است و پیش‌تر ‌در این ارتباط مذاکراتی را با مقامات لیبی انجام داده و به نتایج قابل توجهی رسیده است.

به گفته منابع آگاه، به عنوان بخشی از این توافق، ایالات متحده ممکن است میلیاردها دلار از دارایی‌های مسدود شده لیبی را که بیش از یک دهه از آن می‌گذرد، آزاد کند.

این رسانه ادعا کرد که رژیم صهیونیستی از مذاکراتی که توسط دولت آمریکا انجام می‌شود، آگاه است. با این حال، باسم نعیم، یکی از مقامات ارشد حماس، هرگونه اطلاع این جنبش در مورد انتقال فلسطینی‌ها به لیبی را تکذیب و تأکید کرد که فلسطینی‌ها ریشه در سرزمین تاریخی خود دارند و برای محافظت از این سرزمین تا آخرین لحظه حیات خود می‌جنگند و همه چیز خود را را فدای آن می‌کنند.

بنا بر گزارش اسرائیل هیوم، این طرح ممکن است شامل مشوق‌های اقتصادی مانند مسکن رایگان و حتی کمک هزینه مالی برای فلسطینی‌هایی باشد که با کوچ به لیبی موافقت می‌کنند.

با این حال، انتقال یک میلیون نفر به کشوری که با بی‌ثباتی سیاسی و جنگ داخلی مداوم مواجه است، سوالات زیادی را در مورد امکان‌پذیری این طرح مطرح می‌کند.

لیبی با بیش از حدود هفت میلیون نفر جمعیت، بین دو دولت رقیب که برای کنترل کشور مبارزه می‌کنند، تقسیم شده است. و مشخص نیست که دولت آمریکا در این طرح با کدام طرف لیبی مذاکره کرده است و بودجه آن را چگونه تأمین خواهد کرد.

پیشنهاد:  از تعلیق کمک های آمریکا تا مرگ ۱۲۰۰ زن در افغانستان

در همین ارتباط، وزارت امور خارجه آمریکا به شهروندان خود توصیه می‌کند که به دلیل جرم و جنایت، تروریسم، مین‌های منفجر نشده، بی‌نظمی مدنی، آدم‌ربایی و درگیری مسلحانه به لیبی سفر نکنند.

به گزارش اسرائیل هیوم، هنوز هیچ توافق نهایی در مورد این موضوع حاصل نشده است و مشخص نیست که چنین طرحی چگونه و چه زمانی می‌تواند اجرا شود.

ترامپ پیش‌تر نیز پس از ورود خود به کاخ سفید، ایده کوچ اجباری فلسطینی‌ها از غزه را به کشورهای عربی از جمله مصر و اردن مطرح کرده بود که با واکنش تند فلسطینیان و کشورهای عربی مواجه شد.

ترامپ ادعا کرد که هدف وی از جابجایی ساکنان غزه به کشورهای دیگر بازسازی این سرزمین است.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=63279
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x