به گزارش ایراف، در این دیدار که عبدالولی حقانی، معاون عرضه خدمات بهداشت وزارت بهداشت طالبان نیز حضور داشت، این سازمان ضمن ارائه اطلاعاتی درباره فعالیتهای خود، در مورد خدمات بهداشتی برای بازگشتکنندگان نیز توضیحاتی داد و از آمادگی برای ارائه این خدمات در مرکز اطمینان داد.
نور جلال جلالی، سرپرست وزارت بهداشت، ضمن استقبال از فعالیتهای این سازمان، خواستار همکاری بیشتر شد و بر مدیریت مؤثر کمکها و ارائه خدمات باکیفیت تأکید کرد.
همچنین، جلالی اظهار داشت که ما در تلاش هستیم تا به تدریج بخش خصوصی کشور را به سمت خودکفایی هدایت کنیم تا در آینده با داشتن یک نظام بهداشتی پایدار و قوی، خدمات اساسیتری را به تمامی شهروندان کشور ارائه دهیم.
این در حالی است که یونیسف در تاریخ ۱۴ اردیبهشت اعلام کرده است که از اول ماه آوریل تاکنون روزانه ۸ هزار مهاجر افغان از پاکستان اخراج شدهاند.
حجم گسترده بازگشتها نیازهای بشردوستانه را در مرزهای افغانستان افزایش داده است. مهاجرین بازگشته خواستار حمایت در زمینههای بهداشت، مسکن، آموزش و … هستند.
از سوی دیگر در دیدارهای طالبان با نهادهای سازمان ملل روند ساخت شهرکهای دائمی برای بازگشتکنندگان مورد تاکید بوده و در این مورد مولوی عبدالکبیر سرپرست وزارت مهاجرین طالبان از ساخت ۵۸ شهرک برای بازگشتکنندگان خبر داده است.