سازمان ملل متحد: 20 درصد مهاجران اخراج شده از پاکستان کودک هستند

اخراج مهاجرین

به گزارش ایراف، این نهاد امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت) با نشر گزارشی همچنین گفته است که از اول ماه آپریل تاکنون روزانه 8 هزار مهاجر افغان از پاکستان اخراج شده‌اند.

این گزارش می‌افزاید که از سپتامبر ۲۰۲۴ تاکنون ۶۰۰ هزار مهاجر افغان از پاکستان به افغانستان برگشته‌اند.

پیش از این سازمان نجات کودکان گفته است که کودکان افغان بازگشته از پاکستان نیاز فوری به مسکن، غذا و آموزش مناسب دارند.

در همین حال یونسیف، از توزیع هزاران چادر برای سرپناه مهاجران خبر داده و همچنین گفته است با همکاری دولت چین، بسته‌هایی حاوی ۱۴ قلم لوازم بهداشتی از جمله صابون، شامپو، نوار بهداشتی قابل استفاده مجدد، مسواک، کریم دندان و ظروف آب را در اختیار خانواده‌های بازگشته قرار داده است.

به گفته یونیسف، تنها در مرز تورخم بیش از ۵هزار و ۷۰۰ بسته توزیع شده و در سراسر مناطق جنوبی، غربی و شرقی کشور این بسته‌ها آماده توزیع هستند.

همزمان با این، یونیسف گفته است که بیش از ۴۰ هزار نفر از بازگشت‌کنندگان در جلسات آموزشی بهداشتی این نهاد شرکت کرده‌اند.

این جلسات شامل آموزش شستن دست، نگهداری ایمن آب و رعایت بهداشت قاعدگی است. برای احترام به حساسیت‌های فرهنگی، جلسات به‌گونه جداگانه برای زنان و مردان برگزار می‌شود.

این سازمان می‌گوید که هدف از توزیع این بسته‌ها و ارائه آموزش‌ها، حفاظت از سلامت، کرامت انسانی و تأمین نیازهای اولیه خانواده‌های بازگشته است؛ خانواده‌هایی که سال‌ها با پیامدهای مهاجرت، فقر و تغییرات اقلیمی دست‌و‌پنجه نرم کرده‌اند.

این در حالی‌است که پیشتر عبدالکبیر، سرپرست وزارت مهاجرین و بازگشت‌کنندگان طالبان، با انتقاد از اخراج مهاجرین افغان از پاکستان گفت که خشونت علیه این مهاجرین قابل‌تحمل نیست و این سبب نفرت میان مردمان دو کشور می‌شود. این وزارتخانه در صفحه ایکس خود نوشت که وی این اظهارات را در نشست تخنیکی با دفتر هیئت سازمان ملل متحد در افغانستان «یوناما» برای رسیدگی به مشکلات مهاجرین مطرح کرده است.

پیشنهاد:  پژمان‌فر: حضور مهاجران افغان در ایران به عنوان یک فرصت مدیریت شود

گفتنی‌است که محمد اسحاق‌دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان، در سفر اخیرش به کابل گفت که با مهاجران افغان برخورد نامناسب صورت نخواهد گرفت و در این راستا گام‌های جدی برداشته خواهد شد.‎

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=61372
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x