ارتش یک و نیم میلیونی بیکاران؛ راهکار طالبان چیست؟

به گزارش ایراف، عبدالمتین مولوی‌زاده رئیس این اتحادیه گفت که حدود یک‌ونیم میلیون نیروی کار در افغانستان در بیکاری بسر می‌برند که بیانگر افزایش چشمگیر نرخ بیکاری است.

به گفته وی، با هدف کاهش بیکاری در افغانستان، با برخی کشورها در مورد فرستادن کارگران افغان، توافقاتی صورت خواهد گرفت و تسهیلات در بخش صدور ویزای کار نیز به میان خواهد آمد.

مولوی‌زاده، افزایش سطح بیکاری در افغانستان را یک چالش جدی دانست و افزود که تلاش‌های مشترک خود را با وزارت کار و امور اجتماعی طالبان و سازمان جهانی کار آغاز کرده‌اند تا سهم کارگران افغان در بخش بخش خصوصی افغانستان نیز افزایش یابد و تسهیلات لازم در بخش صدور ویزای کار برای این قشر نیز فراهم شود.

رئیس اتحادیه ملی کارگران افغانستان گفت: «یک برنامه‌ بر اساس شرایط کشورهایی که به کارمند نیاز دارند، ساخته خواهد که ظرفیت‌های کارگران را دیده و به آن کشورها فرستاده خواهند شد.»

مولوی‌زاده همچنین افزود که با برخی از کشورهای خارجی مانند قطر، امارات متحده عربی و روسیه به توافق نزدیک شده‌اند که بر اساس آن، شمار زیادی از کارگران ماهر و حرفه ای افغان در آینده نزدیک به این کشورها فرستاده خواهند شد.

او در همین راستا گفت: «آنها (کارگران افغان) در شرایط بسیار سخت به برخی کشورها می‌روند، به جای این کار، یک روند رسمی ساخته ‌شود تا به آنها ویزای کار داده شده و مطابق آن، به خارج سفر کنند.»

از سوی دیگر، شماری از کارگران افغان، خواستار فراهم‌سازی زمینه‌های کاری از سوی حکومت طالبان هستند.

آنها می‌گویند همزمان با افزایش فقر، بیکاری به اوج خود رسیده که موجب وخامت اوضاع زندگی‌شان شده است.

پیشنهاد:  سفارت آمریکا در کابل به زودی بازگشایی می‌شود

گفتنی‌است که پیش از این، وزارت کار و امور اجتماعی طالبان اعلام کرده بود که برای کاهش نرخ بیکاری در افغانستان، برخی از کشورهای خارجی به‌ویژه قطر، زمینه‌های انتقال قانونی کارگران افغان را فراهم کرده‌اند که پس از تصویب پیش‌نویس توافق‌نامه، زمینه کار برای بسیاری از کارگران افغان در این کشور، فراهم خواهد شد.

این وزارتخانه همچنین گفته بود که سال گذشته برای بیش از ۱۱۴ هزار افغان و خارجی، مجوز کار توزیع کرده است.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=60514
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x