روند انسداد مرزهای خراسان جنوبی با افغانستان به زودی آغاز می‌شود

به گزارش ایراف، حسین شرافتی‌راد معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان خراسان جنوبی، امروز شنبه (۶ اردیبهشت) در نشست کمیسیون ساماندهی اتباع خارجی این استان، گفت: اقدامات لازم در خصوص مدیریت اتباع با تعامل همه‌جانبه دستگاه‌های متولی در حال انجام است، لذا از اقدامات بازدارنده دستگاه‌ها و سازمان‌ها به ویژه نیروهای مرزی، فراجا، ارتش و نیروهای امنیتی قدردانی می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: مرز ماهیرود ظرفیت تبدیل شدن به مکان پذیرش اتباع برای خروج قانونی از کشور را دارد و می‌تواند یکی از مرزهای خروجی کشور و کمک استان‌های دیگر باشد.

شرافتی راد با بیان اینکه ساماندهی و اخراج اتباع فاقد مدارک و غیرمجاز در سال جاری در اولویت است، گفت: تنها اتباعی که از مرزهای رسمی و قانونی وارد کشور شده و دارای مدارک معتبر و کارت آسایش ۱۸ هستند ساماندهی و در چارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی به آنها خدمات داده می‌شود.

وی از روند انسداد مرزهای کشور ایران با افغانستان خبر داد و گفت: به زودی انسداد مرزهای استان خراسان جنوبی شروع می شود.

این مقام؛ با اشاره به اقدامات انجام شده برای ساماندهی اتباع غیرمجاز در استان خراسان جنوبی گفت: سیاست دولت در این خصوص کاملا مشخص است و اقدامات در راستای ساماندهی و اخراج اتباع غیرمجاز صورت می‌گیرد. در این راستا همه ظرفیت‌های استان پای کار خواهد بود و نیروهای فراجا در سطح استان طرح تشدید را اجرا می‌کنند.

وی ادامه داد: در کنار این‌ها در بحث اخراج اتباع؛ افرادی که به طور مکرر اخراج شدند و برگشتند، شامل تشدید مجازات می‌شوند و براساس قوانین موجود برخورد لازم انجام می‌شود.

پیشنهاد:  آیا سفر اسحاق دار به کابل روابط پاکستان و افغانستان را بازتنظیم خواهدکرد؟

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: با کسانی که به اشتغال و اسکان اتباع غیرمجاز کمک کنند برخورد خواهد شد، همچنین واحدهای تولیدی حق به کارگیری اتباع غیر مجاز را ندارند و با آنها برخورد لازم انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: اتباع هزینه‌های زیادی در حوزه آموزش و بهداشت و درمان به خود اختصاص داده‌اند، همچنین سازمان‌های بین‌المللی در این خصوص ناچیز است لذا توجه به زیرساخت‌های آموزشی و درمانی توسط این سازمان‌ها باید به طور ویژه به خراسان جنوبی انجام شود.

لازم به ذکر است که در طول یک سال گذشته، ایران برنامه اخراج مهاجران افغان را تشدید کرده و طبق گزارش‌ها، صدها هزار نفر در این مدت به افغانستان اخراج شده‌اند. و از سوی دیگر طرح انسداد مرزهای شرقی توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران در حال پیشرفت است تا ورود اتباع افغانستان به کشور تحت کنترل درآید.

همچنین طرح ساماندهی مهاجران قانونی در کشور از برنامه‌هایی است که دولت در حال بررسی آن است. این اقدامات دولت پس از آن است که موج مهاجرستیزی در کشور تشدید شده و نگاه‌ها به مهاجران منفی شده است.

این در حالی‌است که به عقیده کارشناسان می بایست پیش از اینها برنامه ساماندهی مهاجران در کشور انجام می شد تا از اقدامات مهاجرستیزانه جلوگیری به عمل آمده و میدان عمل به دست کاربران فضای مجازی و معاندان داده نمی‌شد.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=60281
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x