قاچاق انسان در افغانستان؛ انگشت اتهام طالبان به سوی شرکت‌های گردشگری

به گزارش ایراف، عبدالمنان عمری سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی طالبان گفت این‌ها از یک طرف نام‌شان شرکت سیاحتی است، اما از طرف دیگر قاچاقبران انسانند که لوحه سیاحتی را بر دکان خود نصب کرده‌اند

وی افزوده است: این شرکت‌ها با سوءاستفاده از نیازهای جوانان، آن‌ها را با چالش‌های زیادی مواجه می‌سازند و به نوعی در روند قاچاق انسان همکاری می‌کنند.

سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی طالبان با اشاره به سواستفاده این شرکت ها از جوانان گفت: بروید از آن‌ها بپرسید که به چند نفر ویزای سیاحتی داده‌اند و چند نفر دوباره به کشور برگشته‌اند؟

وی همچنین به وضعیت اقتصادی بد مردم افغانستان اشاره کرده و گفت که آیا وضعیت اقتصادی افغانستان به اندازه‌ای خوب است که این‌همه جوان فقط برای یک یا دو ماه گردشگری به خارج بروند؟ هیچ عقل سالمی این را نمی‌پذیرد.

عمری سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی طالبان همچنین از مسوولان شرکت‌ها و کارخانه‌ها خواستار توجه و احترام به حقوق کارگران شده و از کافرمایانی که در ازای حقوق کم، کار زیاد می‌خواهند انتقاد کرد.

او همچنین اخراج اجباری مهاجران افغان از کشورهای همسایه را مورد انتقاد قرار داد.

عبدالمنان عمری خاطر نشان کرد که وزارت کار و امور اجتماعی این گروه در تلاش است فرصت‌های کاری مناسب را برای جوانان در داخل و خارج از کشور فراهم کند.

وی از گفتگوها با قطر خبر داد که جوانان افغان به‌صورت قانونی می توانند در آن کشور استخدام شوند.

سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی طالبان در این باره گفت: «ما اکنون در گفت‌وگوهای ابتدایی با قطر هستیم. آن‌ها معاش ۳۵۰ دلار را بدون هزینه‌های رفت‌وآمد، اقامت و درمان پیشنهاد می‌کنند، اما ما می‌گوییم باید بالاتر بروند.»

پیشنهاد:  سازمان همکاری اسلامی برای زنان افغان کارگاه‌های قالی‌بافی می‌سازد

گفتنی است، سازمان ملل پیش از این گفته بود که قاچاق انسان در سال ۲۰۲۴ در دنیا ۱۴ درصد افزایش یافت.

این سازمان، فقر، جنگ و تغییرات اقلیمی را از دلایل عمده آن عنوان کرده است و کودکان و نوجوانان آسیب‌پذیرترین گروه‌های سنی بر شمرده شده است.

گذر از مسیرهایی که قاچاقچیان انسان از افغانستان به کشورهایی مانند ایران استفاده می‌کنند، بسیار دشوار و خطرناک است و بدرفتاری، سوء‌استفاده و شکنجه‌ قربانیان بارها گزارش شده است که از پیامدهای این معضل اجتماعی است.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=59279
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x