به گزارش ایراف، ماهر بنجی نماینده صندوق بینالمللی پول در اسلامآباد روز گذشته در یک نشست گفت که بسیاری از نهادهای دولتی در پاکستان با خزانه ملی همکاری نمیکنند و این موضوع دلیل اصلی فشار مالی بر بخش رسمی است.
او تأکید کرد که پاکستان توانایی جمعآوری مالیات و ایجاد درآمد را ندارد.
او همچنین افزود که دولت پاکستان فشار مالیاتی زیادی بر بخش خصوصی وارد کرده است، اما با این حال، وضعیت اقتصادی این کشور همچنان با چالشهای جدی روبهرو است و هیچ امیدی برای حل آن دیده نمیشود.
گفتنی است که پاکستان از سال ۱۹۵۰ میلادی، عضو صندوق بینالمللی پول (IMF) بودهاست و این صندوق از زمان عضویت پاکستان و اخیراً در سال ۲۰۱۹، بیست و دو بار به پاکستان وام دادهاست.
لازم به ذکر است که 71 درصد از جمعیت پاکستان در روستاها و 29 درصد در شهرها زندگی می کنند با این وجود درآمد سرانه پایین پاکستان، این کشور را در ردیف کشورهای کم درآمد جهان قرار داده و این کشور همواره اتکاء زیادی به وام ها و کمک های بین الملی شامل کشورهای خارجی، بانک جهانی و صندوق بین المللی پول داشته است.
مهمترین منابع درآمدی این کشور در سال های گذشته مواردی مانند صادرات نساجی، محصولات کشاورزی و دامی وهمچنین اعزام نیروی کار به خارج از کشور بوده است.