مهمانی؛ «بزرگ‌ترین برنامه قرآنی تاریخ رسانه‌ای افغانستان» در ماه رمضان پخش می‌شود

به گزارش ایراف، ضبط برنامه «مهمانی»، با موفقیت به پایان رسید و این برنامه قرار است از ابتدای ماه رمضان از شبکه تلویزیون تمدن افغانستان پخش شود.

تهیه کنندگان برنامه «مهمانی» می‌گویند که این برنامه با بیش از 250 سوژه قرآنی و با حضور نخبگان علوم قرآنی، عالمان دینی و مومنان از اهل تشیع و اهل سنت، در بزرگ‌ترین استودیوی تلویزیون تمدن ضبط شده است. هدف از تولید این برنامه، گسترش آموزه‌های قرآنی و تقویت اخوت و همدلی میان مسلمانان خوانده شده است.

این برنامه ویژه در ماه مبارک رمضان پخش خواهد شد.

هدف این برنامه، معرفی و گسترش آموزه‌های قرآنی به‌شیوه‌ای مدرن و رسانه‌ای عنوان شده تا همگان را با مفاهیم قرآنی آشنا سازد.

محمد یاسر محسنی، تهیه‌کننده برنامه «مهمانی»، در رابطه با ساختار این برنامه گفت که موضوعات قرآنی این برنامه در سه بخش مرتبط با سه دهه ماه مبارک رمضان تقسیم‌بندی شده‌اند. دهه اول با عنوان “خودسازی و راه رسیدن به حیات طیبه”، دهه دوم با عنوان “جامعه سالم از منظر قرآن کریم” و دهه سوم با موضوعاتی چون “قدر، قرآن، حضرت علی(ع)، استغفار و امید به رحمت الهی” مورد بررسی قرار می‌گیرد.

برنامه “مهمانی” در 30 قسمت طراحی شده است که هر قسمت شامل 11 بخش متنوع با موضوعات خاص است. این بخش‌ها شامل تلاوت آغازین، منقبت‌خوانی، نعت‌خوانی، معرفی نونهالان قرآنی، حافظان قرآن کریم، تلاوت مجلسی، مداحی، هنر آئینی و سخنرانی خواهد بود. تمامی این بخش‌ها با رویکردی بر پایه اخوت و همدلی میان مسلمانان طراحی شده‌اند و هر قسمت از برنامه زمان پخش 90 تا 120 دقیقه را شامل می‌شود.

پیشنهاد:   چهل‌و‌یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در مشهد؛ حضور ۵۷ شرکت‌کننده از ۲۶ کشور جهان

محمد رحمتی، مسئول گروه محتوایی برنامه، اظهار داشت که تمامی بخش‌های برنامه با هدف تقویت روحیه اتحاد میان مسلمانان طراحی شده است.

به گفته مسئولان شبکه تلویزیون تمدن “این برنامه به‌شیوه‌ای مدرن و با استفاده از کار گروه حرفه‌ای از کارگردانان تلویزیون تمدن تولید شده است تا برای بینندگان به‌راحتی قابل درک و فهم باشد.” همچنین، تلاش‌های زیادی در بخش تزئین فضای استودیو، نورپردازی متناسب با موضوع، دکور، نمایش دیواری (وال اسکرین)، صدابرداری و کیفیت بالای تصویر به‌عمل آمده تا این برنامه در جذاب‌ترین شکل ممکن به مخاطبان ارائه شود.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=52106
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x