به گزارش ایراف، اسنادمنتشر شده از سوی طالب لیکس مربوط به ۲۱ وزارتخانه است که وزارت خارجه،دارایی، دادگستری، اطلاعات و فرهنگ، مخابرات، معادن، امر به معروف، نهی از منکر و سمع شکایات، اداره امور زندانها و دادگاه عالی از جمله مهمترین آنها است.
یکی از اسناد منتشر شده در این سایت مربوط به شمار زندانیان حکومت طالبان در ولایتهای مختلف کشور است. شمار کل زندانیان حکومت طالبان بیشتر از ۱۸ هزار و ۸۰۰ مورد ذکر شده که یک هزار ۳۷۶ زندانی زن در میان آنها هستند.
در میان زندانیان زن شش زندانی خارجی و در میان زندانیان مرد ۶۳ زندانی خارجی در این فهرست هستند.
بر اساس این اسناد منتشر شده، بیشترین زندانی زن در بازداشتگاه کابل هستند که شمار آنها به ۲۰۹ مورد میرسد، بعد از کابل هرات با ۱۲۶ زندانی زن در ردیف دوم و زندان بلخ هم با ۱۱۲ زندانی زن در ردیف سوم قرار دارد.
زندانهای ننگرهار، فاریاب، سرپل، جوزجان، سمنگان، قندوز، بغلان، تخار، بدخشان و قندهار هم از جمله زندانهایی هستند که شمار زیادی زندانی زن در آنها نگهداری میشوند.
در این فهرست همچنین آمده که بازداشتگاه کابل با یک هزار و ۸۱۷ زندانی بیشترین تعداد زندانیان را در خود جا داده است، بعد از آن زندان پلچرخی کابل با یک هزار و ۳۷۲ زندانی در رده بعدی قرار دارد.
زندان ننگرهار هم یک هزار و ۲۴۳ زندانی را در خود جا داده است، زندان بدخشان با داشتن یک هزار ۱۴۱ زندانی، هلمند با یک هزار ۱۸۱ زندانی و زندان هرات با ۸۹۹ زندانی از جمله زندانهای شلوغ افغانستان هستند.
لازم به ذکر است که تاریخ درج شده روی این اسناد نشان میدهد این فهرست در دی ماه سال ۱۴۰۲ تهیه شده است.
با این حال وزارت مخابرات طالبان درستی اسناد منتشر شده را تایید کرده ولی گفته است اسنادی که در رسانههای اجتماعی به اشتراک گذاشته میشود، اکثر آنها به طور عمومی قابل دسترسی هستند و بیشترشان مربوط به سالهای گذشته است که به طور متواتر جمعآوری شدهاند.
این وزارت هدف انتشار این اسناد را «مغشوش کردن افکار عمومی» دانسته و افزوده که منتشرکنندگان آن «وانمود نمایند که سیستمها هک شدهاند.»