به گزارش ایراف، این وزارتخانه در اعلامیهای نوشته اسنادی که در رسانههای اجتماعی به اشتراک گذاشته میشود، اکثر آنها به طور عمومی قابل دسترس اند و بیشترشان مربوط به سالهای گذشته هستند که به طور متواتر جمعآوری شدهاند.
براساس اعلامیه، این اسناد به هدف مغشوش کردن افکار عمومی منتشر شده تا وانمود کنند که سیستمها هک شدهاند.
وزارت مخابرات طالبان تصریح کرده که بسیاری از این اسناد که درز نموده مربوط به بخشهایی هستند که تاکنون سیستم خاصی برای آنها موجود نبوده است.
بربنیاد اعلامیه، سیستمهای مربوط به این وزارتخانه به طور محفوظ توسط کادرهای فنی و حرفهای نگهداری میشوند و از دسترسی دیگران مصون هستند.
وزارت مخابرات طالبان افزوده که مرکز ملی اطلاعات (دیتاسنتر) و سایر سیستمهای آرشیو شده به طور کامل محفوظ اند و تاکنون در برابر حملات سایبری در محیطی قابل اطمینان نگهداری میشوند.
به گفته این وزارتخانه، اطلاعات درز شده ممکن است به طور پراکنده از کامپیوترهای انفرادی که تدابیر امنیتی ندارند، به دست آمده باشد.
این در حالی است صبح امروز برخی رسانهها، گزارشهایی را مبنی بر هک شدن بانک اطلاعات وزارتخانههای خارجه، دارایی، دادگستری، اطلاعات و فرهنگ، مخابرات، معادن، امر به معروف و دادگاه عالی طالبان که از جمله نهادهای مهم این حکومتاند، منتشر کردهاند.
بر اساس گزارشهای این رسانهها، همچنین اسناد وزارتهای بهداشت، تجارت، آب و انرژی، مخابرات، مهاجرین و همچنین اسناد دفتر معاونت اقتصادی نخست وزیر، سازمان ملی آمار و اطلاعات، ریاست مستقل زندانها و برخی ادارات دیگر حکومت طالبان در وبسایتی به نام “طالب لیکس” افشا شدهاند.