به گزارش ایراف، عبدالخالق مبارز، رئیس اتاق صنایع و معادن سمنگان گفت که نبود چنین نهادی در گذشته مشکلات زیادی برای صنعتکاران و معدنچیان این ولایت ایجاد کرده بود؛ زیرا برای حل مسائل کاریشان مجبور به مراجعه به ولایات دیگر یا کابل بودند.
به گفته او، این اتاق پل ارتباطی میان حکومت، صنعتکاران و مؤسسات است و هدف آن حمایت از تولیدات داخلی و صنعتکاران محلی است.
در همین حال، احمدخان خادم، رئیس صنعت و تجارت سمنگان میگوید که با آغاز کار این اتاق، فرصتهای شغلی برای دهها زن و مرد فراهم شدهاست.
وی افزود، در سمنگان بیش از ۲۰۰ شرکت و شش مؤسسۀ خیریه به حمایت از خانوادهها و زنان صنعتپیشه فعالیت دارند.
همچنین، سید محمد طاهر روشنزاده، معاون اتاقهای صنایع و معادن افغانستان، گشایش اتاق صنایع و معادن سمنگان را به مردم این ولایت تبریک گفته و تاکید کرد که تأمین امنیت در این کشور فرصت مناسبی برای رشد صنایع و تولیدات داخلی فراهم کردهاست.
او تصریح کرد سرمایهگذاری داخلی میتواند چالشهای اقتصادی را کاهش داده و فرصتهای شغلی بیشتری را ایجاد کند.
این در حالیاست که شماری از صنعتکاران محلی سمنگان نیز افتتاح این اتاق را گام مثبت در راستای حمایت از تولیدات داخلی دانسته و خواستار افزایش حمایتهای مشابه شدند.
گفتنیاست که برای نخستینبار است ولایت سمنگان در شمال افغانستان دارای اتاق صنایع و معادن شده است.
ولایت سمنگان در شمال افغانستان، بهدلیل موقعیت جغرافیایی و منابع طبیعی خود، از اهمیت اقتصادی ویژهای برخوردار است. این ولایت در مسیر بزرگراه ترانزیتی مزارشریف-کابل قرار دارد و دارای معادن غنی، بهویژه زغالسنگ، میباشد.