بازداشت باند تروریستی داعش در سرپل؛ بازداشت شدگان در حمله به عزاداران شیعه دست داشتند

به گزارش ایراف، نقیب الله علم‌یار، سخنگوی فرماندهی پلیس طالبان در ولایت سرپل خبر داد که نیروهای مبارزه با تروریزم این فرماندهی در عملیاتی هدفمند، شش تن از اعضای گروه «خوارج» یا داعش را که در انفجاری در سیزدهم آبان ماه در این ولایت دست داشتند بازداشت کرده‌اند.

قابل یادآوری است در حادثه حمله بر موکب‌داران اهل تشیع در اربعین حسینی سال جاری، یک فرد ناشناس در ولایت سرپل در شمال افغانستان در جریان مراسم عزاداری در حرم امامزاده یحیی ابن زید (ع)، یک بمب دستی را به سمت عزاداران حسینی پرتاب کرد.

گفته شده که همراه با این افراد مواد انفجاری و بمب‌ دست‌ساز نیز به‌دست آمده است.

گفتنی است که مراسم مذهبی شیعیان در افغانستان در طول سال های گذشته بارها از سوی گروه تروریستی داعش، مورد حمله قرار گرفته است.

طالبان می‌گویند که اعضای داعش در خاک پاکستان آموزش می بینند و سپس در افغانستان دست به حمله می‌زنند.

پیشتر در گزارش سالانه کمیسیون امور امنیتی و تصفیوی طالبان گفته شده بود که تعداد زیادی از فرماندهان، رهبران شاخه‌ها و گروه های مهم، طراحان و مجریان حملات و صدها نفر از اعضای داعش کشته یا دستگیر شده اند و در میان آنان، تعداد زیادی از اتباع خارجی نیز حضور دارند.

در جلسه نوبتی کمیسیون مرکزی امور امنیتی و تصفیه‌ای طالبان تحت رهبری محمد یعقوب مجاهد؛ سرپرست وزارت دفاع و رئیس این کمیسیون گزارش شد که پروژه گروه های تروریستی در سه سال گذشته «به طور کامل» در افغانستان نابود شده؛ اما تروریست‌های خارجی از طریق فرودگاه‌های کراچی و اسلام‌آباد به ایالت بلوچستان پاکستان منتقل می‌شوند تا برای حملات در افغانستان دوباره سازمان‌دهی شوند.

پیشنهاد:   پرداخت وام 500 میلیون دلاری بانک توسعه آسیایی به پاکستان

بر اساس گزارش سالانه کمیسیون امور امنیتی و تصفیه‌ای طالبان، برخی از رهبران و اعضای این پروژه که پس از شکست به کشورهای همسایه افغانستان فرار کردند، با چشم‌پوشی و تشویق غیرمستقیم برخی طرف‌ها، دوباره سازمان‌دهی شدند. در مناطق بلوچستان و برخی مناطق قبایلی خیبرپختونخوا به آن‌ها پناه داده شد، کمپ‌های آموزشی برای‌شان ایجاد شد، امکانات مالی برای جمع‌آوری کمک در اختیارشان قرار گرفت، زمینه تبلیغات و جذب افراد از کشورهای مختلف دنیا برای آن‌ها فراهم گردید.

همچنین این گزارش درباره مبدا حملات این گروه ها می‌گوید: ما اطلاعات معتبری در دست داریم که نشان می‌دهد افراد جدید جذب‌شده از برخی کشورهای آسیایی و اروپایی از طریق فرودگاه‌های کراچی و اسلام‌آباد به مراکز خود در بلوچستان و برخی مناطق قبایلی خیبرپختونخوا منتقل می‌شوند و ممکن است در ماه‌های آینده از این افراد برای انجام حملات در کشورهای مختلف منطقه و جهان استفاده کنند.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=48867
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x