اسحاق دار: تی‌‌تی‌پی در افغانستان حضور دارد؛ فرایند انتقال پناهجویان افغان را تسهیل می‌کنیم

 به گزارش ایراف، محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، اعلام کرد که تحریک طالبان پاکستان (TTP) در افغانستان پناهگاه‌هایی دارد و پاکستان این موضوع را به طور جدی پی‌گیری می‌کند.

او همچنین تأکید کرد که اسلام‌آباد با کشورهایی که افغان پناهجویان در آنها به دنبال پناهندگی هستند و در پاکستان اقامت دارند، گفتگو کرده است.

اسحاق دار در یک نشست خبری گفت: “کشورهای جهان نباید مردم افغانستان را پس از جنگ رها می‌کردند.” او افزود که پاکستان به همه اقدامات لازم برای تسهیل روند پذیرش پناهجویان افغان ادامه خواهد داد و از همکاری‌های بین‌المللی برای حل این مسئله بهره‌مند خواهد شد.

اسحاق دار با پناهجویان افغان صحبت کرد و به آنها اطمینان داد که حکومت پاکستان به دنبال حل مشکلات آن‌هاست و به آن‌ها کمک خواهد کرد تا به کشورهای دیگر برای پناهندگی بروند.

از ابتدای سال ۲۰۲۵، دولت پاکستان برخورد سخت‌گیرانه‌تری با این پناهجویان داشته و بسیاری از آن‌ها توسط پلیس پاکستان بازداشت شده‌اند. علاوه بر برخورد نامناسب پلیس، فرآیند ویزا و انتقال این پناهجویان نیز با تاخیر مواجه است.

ظاهر بهاند، فعال حقوق پناهجویان افغان در پاکستان، گفت: “بسیاری از این افراد با مشکلات روحی مواجه شده‌اند و همه چیز خود را از دست داده‌اند. آن‌ها امیدوارند روزی از پاکستان به کشور سوم منتقل شوند، اما این فرایند بسیار طولانی و ناامیدکننده است.”

علیرضا کریمی، دیگر فعال حقوق پناهجویان افغان، افزود: “نشست اخیر به ریاست معاون نخست‌وزیر پاکستان یک گام مهم است. هرچند ممکن است این گام به تسریع فرایند ویزاها کمک کند، نگرانی‌ها درباره برخورد نامناسب پلیس پاکستان با این افراد همچنان باقی است.”‌

پیشنهاد:   نیویورک تایمز: پاکستان از طالبان افغان ناامید شده است

پس از سقوط دولت سابق افغانستان، حدود ۱.۲۵ میلیون افغان این کشور را ترک کرده‌اند که ۶۰۰ هزار نفر از آن‌ها به پاکستان رفته‌اند. هم‌اکنون ۴۰ هزار نفر از این پناهجویان در پاکستان منتظر پذیرش در کشورهای دیگر هستند.

از این تعداد، ۲۵ هزار نفر به آمریکا، ۹ هزار نفر به استرالیا، ۶ هزار نفر به کانادا، ۳ هزار نفر به آلمان و بیش از هزار نفر به انگلستان پناهنده شده‌اند.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=48554
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x