آیا افغانستان جنگی تمام‌عیار را علیه پاکستان آغاز می‌کند؟

به گزارش ایراف، در این مقاله با عنوان «آیا افغانستان جنگی تمام عیار را علیه پاکستان آغاز خواهد کرد؟» آمده است که براساس اطلاعات منتشرشده مبنی بر امضای یک توافق محرمانه میان طالبان افغان، طالبان پاکستان (تی تی پی) و القاعده این پرسش مطرح می شود که آیا قرار است یک جنگ تمام عیار علیه پاکستان راه اندازی شود؟

در ادامه این مقاله با بیان این مساله که درگیری شدیدی بین پاکستان و تی تی پی که در افغانستان فعالیت می‌کند جریان دارد که به دنبال آن، ماه گذشته جنگنده‌های پاکستانی وارد افغانستان شده و کمپ‌های تی تی پی را مورد حمله قرار دادند. در این حادثه 47 نفر از جمله افراد بی‌گناه کشته شدند.

این رسانه با بیان این مساله که در 3 ماه گذشته درگیری شدید بین افغانستان و پاکستان بر سر مرز وجود داشته، نوشته است که بیش از 100 تن از جمله سربازان طالبان و پاکستانی در این حادثه جان باخته اند. آیا این درگیری به جنگ بین دو کشور تبدیل خواهد شد؟

ایندیا هرلد در ادامه می آورد که اکنون تنش وجود دارد. به ویژه آنکه تی تی پی مصمم به سرنگونی دولت پاکستان و ایجاد حکومت هستند. به همین دلیل، تنش بین دو کشور روز به روز بیشتر می شود.

این رسانه استدلال می‌کند که براساس گزارش منتشر شده اخیر مبنی بر امضای یک توافقنامه محرمانه میان تی تی پی و طالبان و القاعده احتمالا پاکستان با چالش بیشتری مواجه خواهد شد.

این رسانه هندی می نویسد هنگام سقوط کابل در سال 2021، طالبان و دیگر سازمان های تروریستی خارجی از جمله القاعده یک توافقنامه را به نام «قرارداد میرعلی» امضا کردند.

پیشنهاد:   طالبان در هرات اعلام قیمت دلار در شبکه‌های اجتماعی را ممنوع کرد

این توافق بین سراج الدین حقانی و فرماندهان گروه‌های تروریستی تی تی پی و القاعده منعقد شده است.

این رسانه همچنین بیان می کند که شایان ذکر است که در زمان امضای این قرارداد، سراج الدین حقانی، وزیر کشور کنونی افغانستان، دست راست ملا هبت الله آخوندزاده، رهبر طالبان و از نزدیکان تروریست های آی اس آی فعال در پاکستان بود.

این موضوع این سوال را ایجاد می کند که آیا آی اس آی علیه پاکستان نیز حرکت خواهد کرد؟ ما نباید فراموش کنیم که آی اس آی از طالبان حمایت کرده است. علاوه بر این، بر اساس این قرارداد، در صورت استقرار حکومت طالبان در افغانستان، پاکستان نیز باید فتح شود. گفته شد که در آنجا هم باید حکم شرعی برقرار شود. این چیزی است که در حال حاضر بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. و بر اساس این قرارداد است که این گروه ها در افغانستان در حال حاضر فعالیت می‌کند.

یادآوری: محتوای این مطلب لزوما مورد تأیید پایگاه خبری تحلیلی ایراف نیست و صرفا به منظور آگاهی مخاطبان منتشر شده است.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=48365
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x