“کچیری گوشت‌لند”، غذای محبوب فصل سرد در هرات

به گزارش ایراف، ساکنان ولایت هرات در تلاش‌اند تا حداقل در فصل زمستان در هفته سه بار این غذای محلی را در سفره‌های خود جایگزین سایر غذاها نمایند.

غذای “کچیری گوشت‌لند” در بیشتر رستوران‌های هرات پخته می‌شود اما در این میان فردی بنام “بچه ملنگ” به پخت کچیری “گوشت لند” مشهور است که بیشتر مردم برای بدست آوردن غذا به رستورانت وی مراجعه می‌کنند.

محبوبیت این غذای محلی هرات از این ولایت هم فراتر رفته و ساکنان سایر ولایات افغانستان اگر به هر دلیلی به این ولایت سفر کنند حتما “کیچری گوشت‌لند” را امتحان می‌کنند.

گفتنی‌است که پختن کیچیری محدود به هیچ فصل سال نیست اما در زمستان کچیری را هراتیان بیشتر با گوشت خشک کرده که به “گوشت‌لند” معروف است میل می‌کنند. 

در کنار کچیری گوشت لند، غذاهای سنتی چون غلورترش، غلورشیر، غلور، شیربرنج و شماری غذاهای ازین دست در  میان شهروندان هرات از محبوبیت خاصی برخوردار است.

پیشنهاد:   آثار هنرمندان زن در هرات به معرض نمایش گذاشته شد
لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=46617
اخبار مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه های شما برای ما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x