والیبال چگونه مسیر زندگی ورزشکاران افغان را تغییر داد؟

به گزارش ایراف به نقل از کنفدراسیون والیبال آسیا؛ شرکت در بازی‌های آسیایی در چین یکی از لحظات مهم بود. تیم والیبال زنان افغانستان در بازی‌های آسیایی در هانگژو، چین شرکت کرد و اولین مسابقه خود را در برابر ژاپن انجام داد.

عبدالمطلب؛ ورزشکار افغان می‌گوید: در آن لحظه، نه تنها فدراسیون از ما حمایت کرد، بلکه تمامی تماشاگران نیز به طور هماهنگ، تیم افغانستان را تشویق کردند. این حمایت باعث شد دختران احساس کنند که دنیا پشت سرشان است.

عبدالمطلب همچنین توضیح داد که چگونه این دستاوردها در جامعه او بازتاب پیدا کرده است. از زمانی که FIVB حمایت خود را اعلام کرد، علاقه‌مندان تمرینات خود را افزایش داده و به برنامه‌های رسمی والیبال پیوسته‌اند.

این ورزش، زندگی عبدالمطلب و نگین محمدی را تغییر داده و به آن‌ها فرصت‌های رشد شخصی و حرفه‌ای داده است.

عبدالمطلب در مورد تغییر مسیر زندگی‌اش گفت: قبل از ورود به برنامه رسمی والیبال، در سطح روستا و استانی بازی می‌کردم. در سال ۲۰۲۰، از طریق پروژه شناسایی استعدادهای فدراسیون والیبال ملی افغانستان، وارد یک اردوگاه آموزشی شدم. مدتی در آنجا تمرین کردم تا اینکه یک مربی توانایی‌های خاص من را شناسایی کرد و جایگاهم در تیم ملی جوانان را تایید کرد. پس از آن، توسط یکی از باشگاه‌های قهرمان کشور به خدمت گرفته شدم. ورود به مسابقات رسمی و دریافت حمایت از فدراسیون تغییرات قابل توجهی در زندگی من به ارمغان آورد. امروز، من به یک بازیکن برجسته و محبوب در سطح ملی، منطقه‌ای و آسیایی تبدیل شده‌ام.

اهالی محلی، مسابقات عبدالمطلب را در روستای او تماشا می‌کنند.

پیشنهاد:   تجلیل از تیم ملی فوتسال افغانستان در تهران

نگین محمدی نیز در والیبال منبعی از توانمندی و هدف پیدا کرده است. در فرهنگی که از دختران انتظار می‌رود در سنین جوانی ازدواج کنند، والیبال تغییراتی در تفکر و زندگی روزمره ایجاد کرده است. اکنون فقط به توانمندسازی خود و تیمم از طریق ورزش فکر می‌کنم.

هر دو ورزشکار از نقش والیبال در نزدیک کردن جوامع صحبت کردند.

عبدالمطلب توضیح داد: والیبال یکی از محبوب‌ترین ورزش‌ها در کشور ماست. این علاقه به تازگی به حدی افزایش یافته که می‌توان میدان‌های والیبال حتی در کوچک‌ترین روستاها پیدا کرد. کودکان، بزرگسالان و جوانان همگی علاقه‌مند به والیبال شده‌اند.

نگین محمدی به تاثیر گسترده حمایت‌های FIVB اشاره کرد و گفت: حمایت FIVB به دختران در سرزمین من و سراسر جهان نشان داده است که حمایت می‌تواند فراتر از سیاست‌ها باشد. ارسال تیم ملی زنان به مسابقات نمادی از امید و حضور زنان علیرغم شرایط چالش‌برانگیز است که الهام‌بخش بسیاری از دختران افغان شده است.

این حمایت‌ها نه تنها مسیر حرفه‌ای عبدالمطلب و نگین محمدی را تغییر داده، بلکه آرزوهایی برای آینده را برافروخته است. عبدالمطلب گفت: افغانستان کشوری علاقه‌مند به والیبال با علاقه‌ای بسیار گسترده به این ورزش است. با حمایت مداوم از FIVB، کنفدراسیون والیبال آسیا، فدراسیون‌های منطقه‌ای، مقامات دولتی و حامیان مالی، والیبال افغانستان به زودی داستان‌های زیادی برای گفتن در صحنه‌های منطقه‌ای و آسیایی خواهد داشت.

نگین محمدی نیز به توانمندسازی و رشد زنان افغان در والیبال تاکید کرد و گفت: یکی از بزرگ‌ترین آرزوهای من شرکت در دوره‌های بین‌المللی مربیگری و کمک به موفقیت زنان افغان در مسابقات ملی است.

پیشنهاد:   پیروزی ورزشکار مبارزات آزاد افغانستان برابر حریف اهل چک
لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=45966
اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها