هشدار پاکستان به جامعه بین الملل: ممکن است تی تی پی به شاخه‌ای از القاعده تبدیل شود

طالبان پاکستان و سودای ایجاد «امارت»

به گزارش ایراف به نقل از دان نیوز، عثمان جدون، سفیر پاکستان در شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت که تروریسم در داخل و از افغانستان جدی ترین تهدید برای این کشور، منطقه و جهان است.

او افزود که اگرچه حکومت سرپرست طالبان در حال مبارزه با داعش است، اما تهدید القاعده، تحریک طالبان پاکستان و سایر گروه های تروریستی هنوز رسیدگی نشده است.

عثمان جدون گفت که تحریک طالبان پاکستان با 6000 جنگجو بزرگترین سازمان «تروریستی» است که تهدیدی مستقیم و روزانه برای امنیت پاکستان با پناهگاه های امن در نزدیکی مرز است.

نماینده پاکستانی با اشاره به هند، مدعی شد که این گروه های تروریستی از «دشمن ما» حمایت خارجی و حمایت مالی دریافت می کنند.

او عنوان کرد که تحریک طالبان پاکستان به عنوان یک سازمان چتر برای سایر گروه های تروریستی در حال ظهور است و هدف آن بی ثبات کردن کشورهای همسایه افغانستان است.

جدون تصریح کرد :«ما شواهدی مبنی بر همکاری تی تی پی با سایر گروه های تروریستی مانند «تیپ مجید» داریم که قصد دارند در همکاری اقتصادی پاکستان و چین (CPEC) خرابکاری کنند.»

نماینده پاکستان با تاکید بر ارتباط طولانی مدت تحریک طالبان پاکستان با القاعده، گفت که این سازمان می‌تواند به شاخه‌ای از القاعده با دستور کار تروریسم منطقه‌ای و جهانی تبدیل شود.

این دیپلمات پاکستانی اعلام کرد که پاکستان تمام اقدامات ملی لازم را برای از بین بردن این تهدیدات انجام خواهد داد و با تلاش های منطقه ای و بین المللی برای ریشه کنی تروریسم همکاری خواهد کرد.

پیشنهاد:   تحریک طالبان پاکستان: ما در پاکستان هستیم نه در افغانستان!

پاکستان: مسائل مربوط به تروریسم، حقوق بشر و فقر در روند دوحه گنجانده شود

عثمان جدون در واکنش به فرمان جدید طالبان مبنی بر ممنوعیت زنان و دختران از مراکز پزشکی دولتی و خصوصی گفت که جامعه جهانی از حکومت سرپرست طالبان انتظار دارد تا به تعهدات خود در قبال حقوق بشر عمل کند.

او گفت که افغانستان به جای برداشتن محدودیت های قبلی، محدودیت ها را برای زنان و دختران تشدید کرده است که خلاف موازین اسلامی، فقه و شریعت است.

این مقام پاکستانی همچنین خواستار گنجاندن موضوعاتی مانند تروریسم، حقوق بشر و فقر در چارچوب روند دوحه شد.

او تاکید کرد که این مسئولیت جامعه جهانی است که به 2.37 میلیون شهروند افغانستان کمک کند و اقداماتی را برای حمایت از اقتصاد افغانستان از جمله احیای سیستم بانکی ملی و از سرگیری فعالیت های تجاری انجام دهد.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=43883
اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها