رشد 32 درصدی صادرات کالا از پایانه میلک به افغانستان

رفع سوء تفاهم میان مرزبانان افغان و ایرانی

به گزارش ایراف، مدیر پایانه مرزی میلک هیرمند گفته است که در بازه زمانی ۹ ماهه امسال، ۱۱۱ هزار و ۸۷۶ تن کالا توسط بیش از چهار هزار و ۴۷۲ دستگاه کشنده به افغانستان صادر شده است.

مصطفی ضیایی شامگاه چهارشنبه در جلسه ساماندهی ترانزیت پایانه میلک تصریح کرده است در این مدت مجموع ترانزیت ورودی و خروجی از پایانه مرزی میلک بیش از ۴۰۰ هزار تن بوده که توسط ۱۵ هزار ۵۷۷ دستگاه کشنده حمل شده که نسبت به ۲۶۳ هزار و ۵۴۵ تن مدت مشابه سال گذشته افزایش ۵۳ درصدی را نشان می‌دهد.

وی گفت: صادرات و واردات کالا در ۹ ماهه سال جاری در پایانه مرزی میلک شهرستان هیرمند، ۳۲ درصد افزایش داشته است.

ضیایی افزود: با هماهنگی و همکاری همه دستگاه‌های مستقر در پایانه مرزی میلک در ۹ ماهه سال جاری نسبت به هفت ماهه سال گذشته در ترانزیت ورودی ۶۸ درصد رشد داشته است و در ترانزیت خروجی ۵۲ درصد افزایش رو شاهد بودیم و در مجموع حدود ۳۱ درصد رشد داشته است.

مدیر پایانه مرزی میلک گفت: در بازه زمانی ۹ ماهه ابتدای امسال ۵۱۲ هزار و ۸۷۸ تن کالا توسط ۲۰ هزار دستگاه کشنده از طریق پایانه مرزی میلک حمل شده که نسبت به ۳۹۲ هزار و ۸۸۲ تن مدت مشابه سال گذشته افزایش ۳۱ درصدی داشته است.

ضیایی بیان کرد: عمده کالاهای ترانزیت خروجی شامل لوازم یدکی، پانل، فلفل و انواع لاستیک و عمده کالاهای ترانزیت ورودی شامل سنگ مرمر، تخم شربتی، پیاز و سیر است.

پایانه مرزی میلک به عنوان کریدور اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در جنوب شرق کشور محسوب می‌شود و نقش بسیار مهمی در ترانزیت و ترانشیپ کالا دارد.

پیشنهاد:   ارزش تجارت سالانه ایران و افغانستان به ۳ میلیارد دلار می‌رسد

این پایانه به دلیل همجواری با کشور افغانستان و با توجه به ظرفیت‌هایی که در جنوب شرق کشور وجود دارد شاهراه صادرات و واردات کالا است.

بازارچه مرزی میلک مهمترین گذرگاه تجاری کشورمان محسوب می‌شود که به طور مستقیم کالاهای بارگیری شده از بندر چابهار و چند کشور خارجی دیگر از طریق این بازارچه به افغانستان صادر می‌شود.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=43710
اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها