یونیسف: در ۲۰۲۵ نزدیک به ۲۳ میلیون نفر در افغانستان به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند

نیمی از مردم افغانستان در فقر به سر می‌برند

به گزارش ایراف؛ یونیسف گفته است که ۱۲.۴ میلیون از این نیازمندان را کودکان تشکیل می‌دهند.

یونیسف گفته است که با تغییر عوامل نیاز در افغانستان، به‌شمول درگیری‌ها، مشکلات اقتصادی، شوک‌های ناشی از تغییرات اقلیمی و موانع فراراه فعالیت‌های بشردوستانه، چشم‌انداز بشری در این کشور همچنان تیره‌وتار باقی مانده است.

صندوق حمایت از کودکان ملل متحد در گزارشی افزوده است که کودکان با شدیدترین پیامدهای بحران بی‌سابقه و پیچیده افغانستان روبرو هستند.

براساس گزارش، تغییرات سیاسی، بلایای تکرارشونده مانند سیل‌ها، رانش زمین، خشکسالی و زلزله‌، تأثیرات منفی تغییرات اقلیمی و محدودیت‌های فزاینده بر زنان و دختران، خطرات محافظتی و نیازهای بشردوستانه را در سطح خانواده‌ها افزایش داده است.

این نهاد می‌گوید که نیازهای بشردوستانه در تمام بخش‌ها از سال ۲۰۲۱ به این سو گسترش یافته است.

یونیسف می‌افزاید که سیاست‌های محدودکننده‌ای که زنان و دختران را تحت تأثیر قرار می‌دهد، به‌طور عمیق بر جامعه افغانستان و آینده آن اثر می‌گذارد.

در گزارش این نهاد آمده است: «حقوق و آزادی‌های زنان و دختران همچنان محدود می‌شود و فضای عملیاتی نیز با موانع و چالش‌های فزاینده به‌شدت کوچک‌تر شده است. با بدتر شدن وضعیت، ضروری است که یونیسف همچنان به فعالیت خود ادامه دهد و خدمات ارائه کند.»

بربنیاد گزارش، خدمات اساسی برای حفظ زندگی و جلوگیری از وخامت بیشتر وضعیت کودکان حیاتی است.

گزارش می‌گوید کمبود سرمایه‌گذاری، به‌ویژه در بخش آب، بهداشت و فاضلاب، به نیازهای بالای بشری منجر شده و مانع از توانمندسازی جوامع برای ساخت تاب‌آوری و بازیابی از شوک‌های اقلیمی و اقتصادی شده است.

این نهاد ملل گفته است که به‌طور فوری به ۱.۲ میلیارد دالر نیاز دارد تا حمایت بشردوستانه و تأمین نیازهای اساسی انسانی را برای ۱۹ میلیون نفر، از جمله ۱۰.۳ میلیون کودک، فراهم کند.

پیشنهاد:   معاون استاندار خراسان رضوی: افغانستان می‌تواند پیوند دهنده راه آهن ریلی چین به ایران و از ایران به ترکیه باشد
لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=43096
اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها