قالیباف: بدون شک قاچاق سوخت در کشور سازماندهی شده است

به گزارش خبرنگار ایراف، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (۶ آذر ماه) در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در مورد وضعیت کشور گفت: دو وزارتخانه نفت و نیرو وظیفه دارند دو کار انجام دهند: اول تامین انرژی مورد نیاز کشور و دوم امروز بحث انرژی که مهم‌ترین موضوع و صنعت کشور ما است.

به گفته رئیس مجلس شورای اسلامی ما اصلا تولید انجام نمی‌دهیم چون خدا به ما نعمت داده فقط باید آن را مدیریت کنیم .

در تابستان امسال در کشور در این حوزه بیش از ۱۵ هزار مگابایت ناترازی در مصرف انرژی داشتیم . گزارش ها نشان داده در تابستان امسال صنایع ۱/۵ برابر در تولید و رشد اقتصادی افت داشته است.

در حوزه گاز در زمستان امسال ۲۵۰ میلیون متر مکعب ناترازی داشتیم و که خسارت های زیادی را به کشور وارد. کرد علاوه بر خسارت در داخل کشور ما در عرصه بین المللی هم خسارت هایی داشتیم . امروز ما نفتی نداریم که بخواهیم به دنیا بگوییم ما نفت را بر روی شما می بندیم .ما مسئول هستیم باید شرایط اصلاح شود.موضوعات ما بسیار پیچیده است که مازوت بسوزد یا نسوزد.

مجلس، دولت و مردم باید دست به دست هم بدهند تا بتوانند مشکلات را حل کنند. مردم همیشه ثابت کردند که اگر دولتمردان پای کار باشند سختی های کوتاه مدت را تحمل می‌کنند تا مشکلات حل شود.

ما یک اشکال نهادی در حوزه انرژی در کشور داریم و این مشکل نهادی را باید حل کنیم .

دولت و مجلس باید کارشناسی کنند و به این بحث نهادی توجه کنند.

پیشنهاد:   از ظرفیت‌های همکاری با افغانستان باید بهره‌برداری شود

قالیباف در ادامه صحبت هایش افزود که بین دو وزارت خانه نیرو و نفت تعارض منافع وجود دارد.

مقدار زیادی از نفت قاچاق می شود

محمد باقر قالیباف، همچنین از وجود قاچاق نفت در کشور خبر داد. او گفت امروز تولیدکننده و واردکننده دولت است و مقدار زیادی از نفت در کشور قاچاق می‌شود و بدون شک این قاچاق سازماندهی شده است. باید به این موضوع رسیدگی کنیم در ابتدا باید این مسئله را به رسمیت بشناسیم بعد می‌توانیم مسئله را حل کنیم .

هیچ برنامه ای مهم تر از انرژی نیست

او در ادامه تصریح کرد: ما در برنامه هفتم برای چهار سال پیش رو برنامه ریزی کردیم و مجلس و دولت باید به سمتی که این برنامه تعیین کرده حرکت کنیم. هیچ برنامه ای مهمتر از انرژی برای کشور ما وجود ندارد. ما می‌توانیم در حوزه بهینه سازی درآمد زیادی کسب کنیم . ما باید هم پیمان شویم وگرنه نوشتن قانون کاری را حل نمی‌کند.

 

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=41975
اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها