رئیس مرکز امور بین‌الملل وزارت آموزش و پرورش: خدماتی که به دانش‌آموزان اتباع داده می‌شود باید در همه کشور یکسان باشد

به گزارش ایراف؛ سیدمحمد طباطبایی، رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش در ادامه این جلسه گفت: ملاک جمهوری اسلامی ایران بحث شهروندی و جهان وطنی است. اما نگاه‌ها و سیاست‌های چندگانه‌ای که در حوزه اتباع وجود دارد. هر دو نگاه قابل احترام است. اما باید دید که کدامش اهمیت دارد. یکی نگاه فرصتی و دیگری نگاه تهدیدی است.

او در ادامه گفت: دوستانی که نگاه تهدیدآمیز نسبت به اتباع دارند، دلایل مختلف خود را دارند. آنها ظرفیت‌ها و امکانات کشور را می‌سنجند و با توجه به ظرفیت‌ها و امکانات حضور مهاجرین و اتباع خارجی را به عنوان یک تهدید قلمداد می‌کنند که ممکن است دارای آسیب‌های سیاسی و اجتماعی باشند، که در جایگاه خودش این درست است. آنها که نگاه فرصتی به این موضوع دارند، از دل تهدید فرصت استخراج می‌کنند، نگاهشان این است که ما افتخار می‌کنیم که ما پذیرنده افرادی بودیم که چاره‌ای نداشتند و به ما پناه آوردند، ما باید از این فرصت استفاده کنیم.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: بسیاری از مهاجران در حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی توانمند هستند. سردار حاج قاسم سلیمانی اولین کسی بود که توانست از بین تهدید فرصت بسازد و لشکر فاطمیون و لشکر زینبیون را راه اندازی کردند. اگر ما این نگاه را داشته باشیم و از این ظرفیت استفاده کنیم، می‌توانیم از این مهاجران در آینده به عنوان سفیر فرهنگی استفاده کنیم.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش گفت: حدود 600 هزار دانش آموز اتباع خارجی در کشور مشغول به تحصیل هستند که 90 درصد آنها از اتباع افغانستان هستند و اداره کردن و برنامه‌ریزی کردن برای آنها کار بسیار دشواری است. ما در این جلسه به دنبال این هستیم که به وحدت برسیم، ما می‌خواهیم که خدماتی که به اتباع در مدارس ایران ارائه می‌کنیم در همه کشور یکسان باشد و در رابطه با دانش آموزان خارجی هیچ استانی متفاوت با استان دیگر برخورد نکند.

 

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=40048
اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها