سفارت ایران به کاروان‌های زیارتی افغانستان: ابتدا تکلیف وسیله نقلیه خود را مشخص کنید

تردد اتباع خارجی در ایام اربعین از مرز چذابه-ایراف

به گزارش ایراف؛ سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است که پیرو اطلاعیه قبلی این سفارت در خصوص اعزام زائرین معزز افغانستان به عتبات مقدسه عراق، به‌منظور جلوگیری از ضرر و زیان هزینه روادید عراق، مؤکدا تاکید می‌گردد، مسئولان کاروان‌ها‌ ابتدا تكليف وسيله نقليه تا مرز چذابه را قطعي نموده و سپس رواديد اربعين خود را اخذ نمايند.

این درحالی است که سفارت ایران در کابل روز پنجشنبه 18مردادماه 1403 در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مسئولان کاروان‌ها قبل از درخواست روادید از کشور عراق، حتما می‌بایست نسبت به تهیه و رزرو اتوبوس با قابلیت جابجایی حدود ۴۵ زائر از کابل به عراق اقدام کرده و راننده اتوبوس نیز دارای گذرنامه معتبر برای صدور روادید باشد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است که براساس مصوبه ستاد مرکزی اربعین، شماره پلاک وسیله نقلیه، در برگه روادید (ویزا) مسافران هر اتوبوس درج خواهد شد.

براساس اطلاعیه سفارت ایران با هدف جلوگیری از انحصار و واسطه‌گری، هر آژانس مسافرتی که جواز معتبر از افغان تور ارائه نماید، می‌تواند بدون واسطه و با ارائه تضمین‌های لازم و همچنین ارائه قرارداد آژانس و زائر، اقدام نماید. اولویت با آژانس‌هایی است که طی سال گذشته زائران خود را بازگردانده و گذرنامه‌های آنها را به سفارت ارائه نموده‌اند.

براساس این اطلاعیه روادید زیارتی اربعین به صورت زمینی فقط برای زائرانی که بصورت کاروانی از طریق آژانس‌های معتبر اقدام نمایند، صادر می‌شود.

روسای کاروان‌ها که در ارائه روادید عراق یا گذرنامه افغانستان، تخلف و جعل نمایند امکان دریافت خدمات را نداشته و به مراجع امنیتی معرفی خواهند شد.

براساس اطلاعیه سفارت ایران از تاریخ ۱۶/۰۵/۱۴۰۳ (اول ماه صفر) لغایت ۳۱/۰۵/۱۴۰۳ (شانزدهم ماه صفر) برای زائران افغانستانی که دارای روادید معتبر ویژه اربعین کشور عراق هستند، روادید دوبار ورود زیارتی اربعین به صورت رایگان با اعتبار ۳۰ روز و هر بار اقامت ۲۰ روز صادر می‌گردد.

همچنین زائران اربعین تا قبل از ۰۳/۰۶/۱۴۰۳ (بیستم ماه صفر) امکان ورود به کشورهای ایران و عراق (از مرز چذابه) را خواهند داشت و پس از آن، روادید صادره برای خروج از افغانستان و ورود به ایران فاقد اعتبار خواهد بود.

رعایت قوانین مرزی و گمرکی، تعداد مسافر مجاز و عدم حمل کالا و داروهای ممنوعه به عهده مسئولان کاروان‌های افغانستانی است.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=31947
اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها