به گزارش ایراف، اوچا گفته است که ماهانه ۶۰ نفر که بیشتر آنان کودکان هستند توسط مهمات منفجر ناشده کشته و یا معلول میشوند.
دفتر هماهنگکننده کمکهای بشردوستانه ملل متحد میگوید که ۱۹ درصد کودکان در افغانستان به کارهای سخت مشغول هستند.
به گفته اوچا، ۴۰ درصد دختران در کمتر از ۱۸ سال ازدواج کردهاند.
با این همه اوچا بار دیگر تاکید کرده است که ارائه ادامه کمکهای بشردوستانه به افغانستان از بدتر شدن خدمات بهداشتی جلوگیری کرده و برای حفظ ثبات اقتصادی این کشور «حیاتی» است.
براساس گزارش اوچا، بسیاری از عوامل روند کمکهای بشردوستانه را در افغانستان پیچیده کرده و پاسخگویی به جمعیتهای آسیبدیده کافی نیست.
پیش از این صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد اعلام کرده است که این نهاد تلاشهای خود را برای کمک به دهها هزار کودک در افغانستان شدت میبخشد که از سیلهای اخیر، بهویژه در بغلان، بدخشان و غور آسیب دیدهاند.
از سوی دیگر سازمان نجات کودکان پیشبینی کرده است که حدود ۶.۵ میلیون کودک افغان در سال ۲۰۲۴ با بحران گرسنگی مواجهاند.
برنامه جهانی غذا گفته است که کودکان بار اصلی کاهش کمکها به افغانستان را تحمل میکنند و برای رسیدگی به وضعیت آنان تأمین مالی پایدار حیاتی است.
نهادهای سازمان ملل متحد پیش از این نیز بارها از تأثیرات کاهش کمکها بر روند امداد رسانی در افغانستان هشدار دادهاند.
بر اساس آمار اوچا، در سال جاری میلادی ۲۳.۷ میلیون نفر در افغانستان نیاز به کمک بشردوستانه دارند، اما آنها تنها میتوانند به حدود ۱۷ میلیون نفر کمک کنند.
افغانستان به دلیل شرایط اقتصادی با فقر فراگیری روبرو است. بسیاری از نهادهای کمکرسان سعی دارند شرایط را بهبود ببخشند، اما تحریم طالبان شرایط اقتصادی را در این کشور بدتر کرده است.
درباره ی افزایش کودکان و مادرا دچار سوء تغذیه در افغانستان پس از قطع کمک ها بخوانید.