حمایت رژیم صهیونیستی از «کریدور میانی» برای مقابله با ایران

حمایت رژیم صهیونیستی از «کریدور میانی»

وزیر سابق ارتباطات رژیم صهیونیستی، ایوب کارا معتقد است که اگر کریدور میانی ساخته شود، اسرائیل نیز می تواند به آن متصل شود. او مدعی است که این اتصال باعث می شود که ارتباط قوی بین جمهوری های ترک، اسرائیل و جهان عرب به وجود بیاید که به امر مقابله با ایران کمک می کند.

به گزارش ایراف، کارا معتقد است که با اتصال این رژیم به این کریدور می توانیم از طریق ترکیه با کشتی به آن متصل و سپس از طریق قطار به اردن و عربستان و از آنجا به امارت وصل شویم.

او می افزاید ضمن این که این مسئله به گسترش تجارت بین چین، جمهوری های ترک، اسرائیل و کشورهای عربی کمک می کند، رژیم صهیونیستی، عربستان و اردن متوجه خواهند شد که باید قطاری باشد که از اسرائیل به کشورهای حاشیه خلیج فارس برود، پس آنها در مورد آن فکر و صحبت می کنند.

او همچنین معتقد است که توافق عربستان و اسرائیل می تواند قطار جدیدی مانند زمان عثمانی با راه آهن آغاز شود. مردم عربستان خواهان تکرار دوباره آن هستند. این مسئله در برنامه توافق ابراهیم است و در آینده هم اتفاق خواهد افتاد.

کریدور میانی، مسیری است که از طریق گرجستان، آذربایجان، دریای خزر و قزاقستان، ترکیه را به چین وصل می کند. این کریدور به نوعی جایگزین «کریدور شمالی» است که خط اتصالی چین به اروپا از طریق روسیه است. این درحالی است که به گفته تحلیلگران همرایی این پروژه با طرح «کمربند و راه» چین زمینه نزدیکی ترکیه و چین را فراهم و این امر خطر خنثی سازی ژئوکونومیکی ایران را سبب می شود.

پیشنهاد:   اعتراضات در مرز چمن به خشونت کشیده شد

در چنین شرایطی حمایت از این طرح را مقامات اسرائیلی مهم می دانند. چراکه همانطور که آمد آنها معتقدند که این طرح علاوه بر اروپا و کشورهای ترک زبان، به کشورهای عربی و اسرائیل علاوه بر تامین منافع اقتصادی برای مقابله با ایران نیز راهگشا خواهد بود.

به باور مقامات رژیم صهیونیستی این طرح و گسترش آن به این رژیم و امارات متحده عربی و سایر کشورهای منطقه برای تقویت پیمان ابراهیم کمک خواهد کرد. یکی از مفاد این توافق بر تصریح ایجاد همکاری و روابط دوستانه بین رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی خلیج فارس به ویژه بحرین و امارات تاکید می کند.

درباره ی دعوت«پوتین» از سازمان پیمان امنیت جمعی برای مشارکت در کریدور شمال_جنوب پیشنهاد می شود.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=17438
اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها