مقام سازمان ملل: جنگ غزه «خیانت به بشریت» است

جنگ غزه «خیانت به بشریت»

مارتین گریفیتس، رییس کمک‌رسانی سازمان ملل، جنگ غزه را «خیانت به بشریت» توصیف کرد و هشدار داده که این باریکه با چشم‌انداز فوری و شرم‌آور قحطی روبه‌رو است که عامل انسانی دارد.

به گزارش ایراف، در آستانه از سرگیری دور تازه مذاکرات برای برقراری آتش‌بس در جنگ رژیم صهیونیستی و حماس و آزادی اسرا، یکی از بلندپایه‌ترین مقامات سازمان ملل متحد، جنگ غزه را «خیانت به بشریت» توصیف کرده است. انتظار می‌رود که مذاکرات آتش‌بس از امروز یک‌شنبه، ۱۹ فروردین، در قاهره از سر گرفته شود.

مارتین گریفیتس؛ رییس امور بشردوستانه و امداد سازمان ملل متحد، گفته است که به‌ندرت چنین خشم جهانی علیه یک درگیری برانگیخته شده که در عین حال اقدام چندانی برای خاتمه دادن به آن دیده نشود.

این مقام سازمان ملل گفته است که غزه اکنون با چشم‌انداز فوری و شرم‌آور قحطی که عامل آن بشر است، مواجه شده است.

امروز شش ماه از آغاز نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه می‌گذرد که از زمان شروع آن بیش از ۳۳ هزار نفر در غزه توسط این رژیم شهید شده‌اند.

در همین حال، حماس اعلام کرده که هیاتی را به سرپرستی خلیل الحیه؛ معاون این گروه در غزه، برای انجام مذاکرات به قاهره می‌فرستد.

حماس همچنین اعلام کرد که از خواسته‌هایش برای برقراری آتش‌بس «کوتاه نخواهد آمد.»

در بیانیه حماس با اشاره به درخواست‌های این گروه که شامل آتش‌بس کامل در غزه و خروج نیروهای اشغالگر از این منطقه می‌شود، آمده: «حماس پایبندی خود را به موضعی که در ۱۴ مارچ ارائه کرده بود، اعلام می‌کند… ما از این موضع عقب‌نشینی نخواهیم کرد.»

پیشنهاد:   نشست مشورتی «یوناما» درباره افغانستان برگزار می‌شود

نمایندگانی نیز از آمریکا و رژیم صهیونیستی در تلاش مجدد برای آتش‌بس و آزادی اسرا در این نشست حضور خواهند داشت.

یک مقام آمریکایی گفته است که ویلیام برنز؛ رییس سیا، هیات آمریکا را در مذاکرات قاهره رهبری خواهد کرد.

دور جدید مذاکرات در حالی صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی در اقدامی بی‌سابقه به اشتباهش در هدف قرار دادن کاروان حامل امدادگران سازمان خیریه «آشپزخانه مرکزی جهانی» اذعان کرد. در این حمله هفت امدادگر که اکثرشان اتباع کشورهای غربی بودند، کشته شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی روز گذشته در بیانیه‌ای در این مورد گفت که این حمله «نبایست رخ می‌داد.»

کشته شدن این امدادگران منجر به تماس تلفنی «پرتنشی» بین جو بایدن؛ رییس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو؛ نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شد.

بایدن خواستار «آتش‌بسی فوری» شد و برای اولین بار تداوم حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی را به محدود کردن کشتار غیرنظامیان و ایجاد شرایط مناسب برای افزایش امدادرسانی به غزه مشروط دانست.

در همین حال ارتش رژیم صهیونیستی گفته است که در حمله‌ای شبانه به خان یونس، در غزه، جنازه یکی از اسرا را پیدا کرده است.

در این رابطه مطالعه شرط مقاومت فلسطین برای پذیرش آتش بس در غزه پیشنهاد می شود.

لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=12715
اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها