ادامه کارآفرینی زنان افغان در میان محدودیت‌های طالبان

به گزارش ایراف، پس از بازگشت طالبان به قدرت در سال 2021، زنان افغان با محدودیت‌های شدید از جمله ممنوعیت تحصیلات متوسطه و کاهش شدید فرصت‌های شغلی مواجه شده‌اند.

پیش از بازگشت طالبان به قدرت در افغانستان، زنان 26 درصد از کارکنان بخش دولتی را تشکیل می دادند، اما پس از آن این آمار به صفر رسیده است.

در میان این آشفتگی‌های اقتصادی و اجتماعی، بسیاری از زنان افغان به کارآفرینی به عنوان راهی برای حمایت از خانواده و بازیابی استقلال روی آورده‌اند.

افزایش کارآفرینی زنان قابل توجه است

اتاق بازرگانی و صنایع زنان افغانستان از افزایش چشمگیر کسب و کارها از زمان تسلط طالبان به بعد گزارش می‌دهد که تعداد مشاغل ثبت شده از 600 به 10هزار افزایش یافته است که بسیاری از آنها فعالیت‌های کوچک و خانگی را دارا هستند.

در حالی که این مشاغل تسکین مالی ارائه می دهند، چالش ها همچنان باقی می مانند.

به عنوان مثال، معاش زنان شاغل در این شرکت ها اغلب کم است و از 5000 تا 13000 افغانی در ماه متغیر است که برای پوشش تمام هزینه های زندگی کافی نیست.

فریبا نوری، رئیس هیئت مدیره اتاق بازرگانی زنان افغانستان به خبرگزاری فرانسه گفته است: بازار زنان خوب نیست، ما هیچ فروشنده‌ای نداریم که بتواند به بازار برود تا برای زنان دیگر کار کند و برای زنان بازاریابی کند. قبل از بازگشت (طالبان) به قدرت، زنان بازاریابی می کردند و محصولات خود را می فروختند.

پیشنهاد:   تمهیدات طالبان برای مقابله با قاچاق انسان
لینک کوتاه: https://iraf.ir/?p=42182
اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *